Yolbil; Kullanıcı Forumlarına hoşgeldiniz...
 Kullanıcı Adı Şifreniz   Üye Ol | Unuttum | Aktivasyon Emaili Gelmedi
 Yolbil Ana Sayfa |  Ana Sayfa | Site Haritası | Kurallar

SSS..  Yolbil Kurulum.. 

Konuyu Açan Konu    Aktif  1
offline studioworks Eklenme/Güncelleme Trh : 22.03.2010  Toplam Okunma : 204  Bugün : 1

toplam0giriş
Üye No: 458
Üye Oluşu:
22.03.2010
Son Giriş:
22.03.2010 00:52:04
Konu  : 2
Samsung i8000 de çalışır mı?

samsung i8000 omnia2 telefon kullanıyorum.r66 oldugu halde, yol bil programını kullanmak istiyorum.. internet sitesini tesadüfen buldum ve hemen iletişim adresinden telfonla ulaştım.beni ismini şuan hatırlayamadığım konuyla alakalı birine bağladılar.. cihazın marka modelini söyledim ve bana benim telefonumda çalışmayacağını söyledi yetkili.kafama takıldı ve sitenizi tekrar incelediğimde bi yanlışlık olduğunu düşündüm ve paylaşmak istedim yardımcı olursanız sevinirim....

şimdiyolbil sitesinde sistem gereksinimi olarak;

Donanım Gereksinimleri;

64 MB RAM, 256MB SD/ MMC kart bellek kapasitesi
240X240 pixel veya üstü renkli ekran çözünürlüğü ( 240x320, 480 x 640 vb)
200Mhz veya üstü CPU hızı

Yolbil Çalışma Ortamı;

Program Microsoft Windows Mobile, Pocket PC gibi yeni nesil .Net compact Framework 2.0 SP2 destekleyen taşınabilir cihazlarda çalışabilir.

Yolbil, Microsoft Windows Mobile 4.0 ve üstü işletim sistemlerini desteklemektedir

bu bilgiler verilmekte.
Kullanmak istediğim cihaz;

256 MB Ram,4gb sd/mmc kart bellek kapasitesi
400x800 ekran çözünürlüğü
800Mhz cpu
Microsoft Windows Mobile 6.1 işletim sistemi..

bu durumda sitemi yanlış bana bilgi veren yetkilimi.. kullanan arkadaşlardan ricam bilgi verirlerse çok sevinirim...

------------------------------------------------------------------------------------------

Bu üyeye mesaj yaz

Bu konu hakkında cevap yazılmadı...

Son Konular
Son 10 Konu Ekleyen
  Yeni yolbil acil offline cakir0006
  Yurtdisinda, poı lerin arasinda, kaza tehlikeli olan bölgeler ve radar cekim yerler var offline merhaba_58
  Balikesir, edremit körfezi ve cevresi, (altinoluk, akcay, burhaniye, vs. ) offline merhaba_58
  Balikesir, edremit körfezi ve cevresi, (altinoluk, akcay, burhaniye, vs. ) offline merhaba_58
  Hangi sistemler ile "yolbıl" calisiyor? offline merhaba_58
  Rota yeniden hesaplama offline mehmetmudurnu
  Samsung i8000 de çalışır mı? offline studioworks
  Samsung i8000 de çalışır mı? offline studioworks
  Konya 3-d binalar offline larende
  Falk n seri yolbil kurulum offline huso87
Üye İstatistikleri
Online Üyeler
Online Üyemiz Yok
  Bugün kimler vardı
  En Aktif Üyeler
muhammet.altun, yozdemir, canyagar, outdoor, aker, alimkucukpehlivan, catav, BENSINBAD, entre, HAKAN, charlatan, ahmetdabanli, cempatik, admin, utkubilal, baris, erdemu, cesimo, tayfun, yalcinozt, hayal, wondermm, serdaryesilyurt, mehmet, mustafaamac, verbal, Rahmiincesu, Deniz, yavuz.ozdemir, tafitaf,
  En Yeni Üyeler
mkarabulut, halsi, UNOL, pkaya, efes0612, xmavi, hazmi, cakir0006, merhaba_58, mehmetmudurnu, studioworks, larende, nihil, ocak, 112selim55, cenkozgen, nihat, bahriyeli07, huso87, sserkans, KUlic1, blue2034, aturk, colpa, xt600, napizar, haydar31, ldincer, nightwolf11, mcanga, capir250, ccezine, Mert, rockford, brodvey,
Aktif Ziyaretçi 3 Aktif Üye 0 Üye Sayımız 231
Bugün Tekil 3 Bugün Çoğul 3 Toplam Tekil 49177 Toplam Çoğul 125021 Ip No: 38.107.191.83