Yolbil; Kullanıcı Forumlarına hoşgeldiniz...
 Kullanıcı Adı Şifreniz   Üye Ol | Unuttum | Aktivasyon Emaili Gelmedi
 Yolbil Ana Sayfa |  Ana Sayfa | Site Haritası | Kurallar

Harita Hata Bildirim..  Kurulum Sorunları..  Program Hata Bildir.. 

Konuyu Açan Konu    Aktif  1
offline burakloves Eklenme/Güncelleme Trh : 02.05.2009  Toplam Okunma : 652  Bugün : 1

toplam7giriş
Üye No: 432
Üye Oluşu:
02.05.2009
Son Giriş:
11.06.2009 19:05:23
Konu  : 1
Hatay

İyi günler ben navitech firmasının üretmiş olduğu Nav-P110 kullanıyorum.İçindeki haritalar size ait miş .Ben Hatay ' ın dörtyol ilçesinde oturuyorum.Sizinle ve navitech (delco) defalarca telefon la konuştuk.Burda herkeze yardımcı olduğunuzu idda ediyorsunuz ama katii surette bir yardım yok.Sorunumu burdaki kullanıcılara da açıklıyayim onlarda bilsinler.Hatay ın ana yollarının tamamı 2 şerit 1 gidiş 1 geliş 2007 nin başından beri böyleydi.Bu çok büyük bir problem değil.Adana içerisindeki yollarda tam 5 kez kısır döngüye girdi gps.Sebebi olmayan yollardan gitmemi istiyor elbette öyle bir yol olmadığı için mecbur ilerliyorum başka bir yol çizsin diye bu sefer bana geri dön diyerek aynı yoldan gitmeye zorluyor.Öyle bir yol yok!!!Bunu hem sizinle hemde cihazı aldığım firma ile paylaştım.Delco firması haritalarını 2008 yılından beri sizden alıyormuş.Ama ne siz nede onlar geri dönüp bana yardımcı olmadınız.Forumdaki soruların tarihi ve cevap tarihlerine bakınca hepinizin ne kadar alakasız olduğunuzu görüyorum.Şu an için sizin en güzel haritaları yaptığınız söyleniyor forumlarda.Elbette her hatayı anında düzeltmenizi bekliyemeyiz ama en azından sorunu çözmek için biraz alakalı olmanızı beklerdim.Hem delco nun hemde sizin.Ayrıca teknik servisinizde çalışan elemanınıza bu hataları söylediğimde.Siz cihazınızı gönderin sygic diye yazılım var onu yükliyelim dedi.150 ytl de para istedi.KARDEŞİM AYNI HARİTA DEĞİLMİ?Ben harita sorunumdan bahsediyorum sen gönder yazılımı değişelim diyorsun.Yazılımda bir sorun yok haritada sorun var!!!Kimi kandırmaya çalışıyorsunuz?

------------------------------------------------------------------------------------------
Everything that has a begining has an end.

Bu üyeye mesaj yaz

Bu konuya 8 adet cevap yazılmış
Cevaplayanlar Mesaj
offline canyagar İd:127  Eklenme/Güncelleme Trh : 04.05.2009

toplam75giriştoplam75giriştoplam75giriş
Üye No: 235
Üye Oluşu:
28.02.2007
Son Giriş:
06.05.2009 10:05:15
Konu  : 4
Hatay hakkında

Merhabalar;

Öncelikle kullanmış olduğunuz cihazın üzerindeki yazılım hakkında bilgi verebilirmisiniz. IGo mu yoksa Navturk Mü? yüklü çünkü bu cihazlar daha önceden Navturk yüklü gelirken şimdi IGo ve başarsoft haritası ile birlikte geliyor. bu konuda bilgi verebilirseniz size daha doğru bilgi verebiliriz.

------------------------------------------------------------------------------------------
Yolbil Web Developer

http://www.basarsoft.com.tr Bu üyeye mesaj yaz

offline burakloves İd:128  Eklenme/Güncelleme Trh : 05.05.2009

toplam7giriş
Üye Oluşu:
02.05.2009
Son Giriş:
İgo

cihazda igo yüklü.Haritada başarsoft un.Sizinle telefonda 4 kez konuştuk siz derken başarsoft un teknik elemanları ile.Biz size dönücez dediler 1 ay geçti ben o 1 ay içerisinde 4 kez aradım.Hem sizi hemde delco yu.Bana yardımcı olun lütfen.Cihazı kaldırdım eve koydum.Gene adana da beni olmayan yollara girmemi istedi ve söktüm cihazı.Sorarak cihazdan hızlı buluyorum cihaz ve harita hiç bir işime yaramıyor.

Bu resimler size ne demek istediğimi az çok anlatır.İskenderundan gelirken payas çıkışından çıkmak istedim.Çıkıştan 13.5 km ileriden dönmemi istiyor ki sağda ki çıkışı gördüğü halde.Diğer resimlerde de 2006 yılından beri çift şerit olan hatay ın yolları.Ayrıca bu cihazı ve haritayı bir çok yerde denedim ben çok yanlış yollara soktu.Sonra geri dön diyip durdu.Allah razı olsun delco firması kılını bile kımıldatmadı siz gene ( Geç de olsa ) bir cevap verdiniz.Burdan yazıyorum sakın ha siz kullanıcılar delco dan bir cihaz almayın hiç bir destek de bulunmuyorlar.Bulunuyoruz diyorlarsa bana neden 1 aydan fazladır kaç kez aramama ve emaille ulaşmama rağmen cevap vermediniz.Yolbil e gelince eğerki ben bu cihazı satarsam kesin sizin cihazlarınızdan birini alıcam umarım o zaman daha erken cevap verirsiniz.

Bu üyeye mesaj yaz

offline canyagar İd:129  Eklenme/Güncelleme Trh : 06.05.2009

Üye Oluşu:
28.02.2007
Son Giriş:
Harita hata;

Merhabalar;

butür konuları (harita hataları) Data Üretim Müdiremiz candan hanıma yada yardımcısı yalçın beye iletebilirsiniz. iletişime geçerek iletebilirsiniz.

candan@basarsoft.com.tr

yalcin@basarsoft.com.tr

Yolbil Web Developer

offline canyagar İd:130  Eklenme/Güncelleme Trh : 06.05.2009

Üye Oluşu:
28.02.2007
Son Giriş:
Teknik yardım

Merhabalar;

Öncelikle butür bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz butür hatalardan kullanıcılarımızdan geldiğinde bunları en kısa sürede güncellemek için çalışamlarımızı yapıyoruz.

sorununuzla ilgili bilgilendirme data birimimize yapılmıştır bir önceki mesajımda belirtiğim gibi data üretim birimden arkadaşlar sizinle iletişime geçip konu hakkında bilgi alacaklar;

İyi Çalışmalar.

Yolbil Web Developer

offline burakloves İd:131  Eklenme/Güncelleme Trh : 08.05.2009

toplam7giriş
Üye Oluşu:
02.05.2009
Son Giriş:
Yaptım zamanında ama...

Benim şikayetim bu zaten 2 siylede iletişime geçtim hemde birçok kez.Emaillerim hala duruyor.Bana tekrar döneceklerini bildirdiler.Aradan 1 ay geçti ben bu süre içerisinde email ve telefon ile sizi 5 yada 6 kez aradım ama dönen olmadı!!!
Ben zaten cihazdan da haritanızdan da ümidimi kestim!!! Bu Türkiye sadece İstanbul ve Ankaradan ibaret değil bunu bilin yeter.Yazıcaksanız da dürüst yazın 81 il tam kapsam falan hikaye benim için.Aksini kanıtlayacak zibil gibi resim gönderebilirim.İstanbul ve Ankara haritaları sürekli yenileniyor olabilir.Ben de bilgisayar programcısıyım bende insanım bende hata yaparım.AMA EN AZINDAN MÜŞTERİM ŞURDA BİR HATA VAR DEDİĞİNDE İLGİLENİYORUM.AMAAAN BANA NE BEN SATTIM GERİSİ SENİN SORUNUN DİYİP BIRAKMIYORUM.CEP NUMARAM DA VAR SİZDE İŞ YERİ NUMARAMDA VAR EMAİLİMDE VAR.CİHAZI DA SÖKÜP ATTIM KİLERE GENE DEFALARCA YANLIŞ YOLA SOKTU BENİ ADANA DA.BU CİHAZI SATSAM BAŞKASINA BANA KÜFREDER O YÜZDEN KALSIN.

Bu üyeye mesaj yaz

offline burakloves İd:132  Eklenme/Güncelleme Trh : 23.05.2009

toplam7giriş
Üye Oluşu:
02.05.2009
Son Giriş:
Bu kadarmı?

Alıntı :  id:130  Yazan:canyagar  Tarih:06.05.2009
Teknik yardım: Merhabalar; Öncelikle butür bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz butür hatalardan kullanıcılarımızdan geldiğinde bunları en kısa sürede güncellemek için çalışamlarımızı yapıyoruz. sorununuzla ilgili bilgilendirme data birimimize yapılmıştır bir önceki mesajımda belirtiğim gibi dat...

Email yada telefon hiç bir şekilde yardım gelmedi.Umarım allahınızdan bulursunuz.

Bu üyeye mesaj yaz

offline yalcinozt İd:134  Eklenme/Güncelleme Trh : 08.06.2009

toplam14giriş
Üye No: 269
Üye Oluşu:
15.03.2007
Son Giriş:
08.06.2009 19:25:49
Konu  : 0
Hatay

Selamlar,

Öncelikle gecikmeden ötürü özür dileriz.

Örnek olarak nerden nereyi rota olarak verdiğiniz öğrenebilirmiyim. Aynı rotayı burda biz test edelim. Ayrıca hangi harita versiyonunu kullanıyorsunuz.

Kolay gelsin.

Bu üyeye mesaj yaz

offline burakloves İd:135  Eklenme/Güncelleme Trh : 11.06.2009

toplam7giriş
Üye Oluşu:
02.05.2009
Son Giriş:
Hmmm

Alıntı :  id:134  Yazan:yalcinozt  Tarih:08.06.2009
Hatay: Selamlar, Öncelikle gecikmeden ötürü özür dileriz. Örnek olarak nerden nereyi rota olarak verdiğiniz öğrenebilirmiyim. Aynı rotayı burda biz test edelim. Ayrıca hangi harita versiyonunu kullanıyorsunuz. Kolay gelsin. ...

Yok yalçın kardeş ben vazgeçtim bu gps sevdasından.Cihazı zaten söküp attım aradan 2 ay geçti.Tesadüfen 1 girim dedim foruma acaba yanlışlıkla birisi cevap vermişmidir diye.Benim size farklı 1 sorum var.Bu haritayı kendim nasıl editlerim?1 imkanı varmı?Bende magellan sportack map var hani diyorum motorla veya arabayla gezerken olmayan noktaları track halinde kaydetsem evde kendim düzenlesem falan diye uğraştım ama sadece magellan ın gps inde başarabildim haritayı editlemeyi.Sizinkinde başarsam kendim bişiler yapmaya çalışacaktım ama olmadı.Neyse sağlık olsun.Ama şunu unutmayın ki eğerki herkez kendi bölgesindeki hataları kendileri düzeltebilecek 1 düzenek olduğunu 1 hayal edin.Oluşabilecek verilerin güncelliği ve doğruluğu süper olurdu.Ama sanırım bizim ülkemizde yada başka 1 ülkede bunu yapmak imkansız.Sizi ekmeğinizden ederiz dimi :) Ama o ekmeğinize sahip çıkın!!! Haritanızda zibil gibi hata var.HELE O DELCO FİRMASI SAKIN HA DİYORUM OKUYUCULARA SAKIN ONLARDAN BİR CİHAZ ALMAYIN.SATTIK BİZE NE SORUNLARINDAN DİYORLAR RESMEN.

Bu üyeye mesaj yaz

Sayfalar :
[1]

Son Konular
Son 10 Konu Ekleyen
  Yeni yolbil acil offline cakir0006
  Yurtdisinda, poı lerin arasinda, kaza tehlikeli olan bölgeler ve radar cekim yerler var offline merhaba_58
  Balikesir, edremit körfezi ve cevresi, (altinoluk, akcay, burhaniye, vs. ) offline merhaba_58
  Balikesir, edremit körfezi ve cevresi, (altinoluk, akcay, burhaniye, vs. ) offline merhaba_58
  Hangi sistemler ile "yolbıl" calisiyor? offline merhaba_58
  Rota yeniden hesaplama offline mehmetmudurnu
  Samsung i8000 de çalışır mı? offline studioworks
  Samsung i8000 de çalışır mı? offline studioworks
  Konya 3-d binalar offline larende
  Falk n seri yolbil kurulum offline huso87
Üye İstatistikleri
Online Üyeler
Online Üyemiz Yok
  Bugün kimler vardı
  En Aktif Üyeler
muhammet.altun, yozdemir, canyagar, outdoor, aker, alimkucukpehlivan, catav, BENSINBAD, entre, HAKAN, charlatan, ahmetdabanli, cempatik, admin, utkubilal, baris, erdemu, cesimo, tayfun, yalcinozt, hayal, wondermm, serdaryesilyurt, mehmet, mustafaamac, verbal, Rahmiincesu, Deniz, yavuz.ozdemir, tafitaf,
  En Yeni Üyeler
mkarabulut, halsi, UNOL, pkaya, efes0612, xmavi, hazmi, cakir0006, merhaba_58, mehmetmudurnu, studioworks, larende, nihil, ocak, 112selim55, cenkozgen, nihat, bahriyeli07, huso87, sserkans, KUlic1, blue2034, aturk, colpa, xt600, napizar, haydar31, ldincer, nightwolf11, mcanga, capir250, ccezine, Mert, rockford, brodvey,
Aktif Ziyaretçi 4 Aktif Üye 0 Üye Sayımız 231
Bugün Tekil 3 Bugün Çoğul 3 Toplam Tekil 49177 Toplam Çoğul 125021 Ip No: 38.107.191.81