Eklenme/Güncelleme Trh : 10.04.2010
Toplam Okunma : 200
Bugün :
1
Üye No: 461 Üye Oluşu: 10.04.2010 Son Giriş: 10.04.2010 23:53:30 Nerden: ANKARA Konu : 1 Mesaj : 0
Yeni yolbil acil
merhaba 2006 opel vectra aracıma casca 3038 model, uzakdoğudan arac dvd getirttim aracta 2008 yılından bu yana başer softtan (cem bey)aldığım cep map proğramını kullanıyorum güncellenirmi diye yanına uğradığımda cepmap la anlaşmamız bitti malesef yapamayız dedi benim dvd cihazda en büyük sıkıntı navsetting ayarı yok nav tuşuna basınca direk haritayı calışltırıyor.şimdi bu cepmap ın son versiyonu elinizde varmı birde kullanırken haritayı tek seferde gezinmek istiyorum anlatamadıysam haritayı kullanırken şuanki pozisyona basıyorum ondan sonra haritayı ekranda kaydırabiliyorum buda arac kullanırken biraz sıkıntı yaşatıyor ankarada taksicilik işiyle uğraşıyorum cepmap haritasına cok alıştım lütfen yardımcı olun burada bütün sokak ismleri numaraya cevrildi veya başka navi proğramımız var oda olur derseniz onuda kullanabilirim ama dediğim gibi dvd de navset ayarı olmadığı için yeni haritaları tanıtma şansım yok cihaz birtek cepmap tanıdı veya bu cihazda yazılımlı harita çalışırderseniz o haritayıda alırım.ankarada bu arac dvd nav işiyle uğraşan ustalara gittim hiç biri harita yükleyemedi yalnızca cepmap calışıyor ankarada bayiniz varmı bu işlerden fazla anlamadığım için yazımda kusurum varsa affola.acil cevap cep tel:05364872728