Eklenme/Güncelleme Trh : 03.04.2010
Toplam Okunma : 264
Bugün :
1
Üye No: 459 Üye Oluşu: 03.04.2010 Son Giriş: 20.04.2010 16:13:21 Nerden: İSTANBUL Konu : 1 Mesaj : 0
Rota yeniden hesaplama
Değerli Başarsoft ailesine tamamı yerli emek ile üretilmiş bir bir programı sundukları için teşekkür ediyorum. Sağolsunlar yolları açık olsun. Birkaç konuyu buradan kendilerine arz etmek istiyorum. Bildirdiğim hatalar tamamı ile benim kullanıcı olarak yaptığım yanlışlardan da kaynaklanmış olabilir. Baştan affınıza sığınıyorum. Amacım müşteri geri bildirimi ile bir nebze katkıda bulunmak...
HP ipaq data messenger wm 6.1 işletim sistemi üzerine kurulu pda ile sitenizden 25/03/2010 tarihinde indirdiğim deneme sürümünü kullanıyorum.
1- Programın söylediği yola dönemediğim zaman bana rotanın tekrar hesaplandığını bidiren bir mesaj yada ses bulamadım.
2- Görsel olarak i go tadını bulamadım.
3- Akıllı yakınlaştırma zayıf kalıyor, direksiyondayken ekrana dikkatle bakmak zorunda kalıyorum.
4- Programdaki beni gösteren imleç çoğunlukla gerçekte olduğum yerin gerisinden takip ediyor. Ben yola döndüğüm halde sağa dön sola dön komutları veriyor.
5- Sitenizde harita hata bildirimi için açılan kısmı kullanamadım sanırım arızalı. Bu yüzden aldığım notları bildirme şansım olmadı.
6- gittigidiyor.comda yol bil yazılımı için verilen fiyatla resmi sitenizdeki çok farklı bu konuda bir bilginiz var mı?
ilgileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum. Sizden gelecek cevaplara göre geribildirimlerimi iletmeye gayret edeceğim.
Mehmetmudurnu
Üye No: 242 Üye Oluşu: 01.03.2007 Son Giriş: 07.04.2010 19:06:54 Nerden: İSTANBUL Konu : 0 Mesaj : 21
Demo versiyon.
Mehmet bey ilginiz için teşekkür ederiz. öncelikli olarak kullanmış olduğunuz test versiyonu yolbilin şu an kullanımda olan versiyonunda daha eskidi onu belirtmek isterim. Yazılımın 4.3.1 bulunmaktadır, ve yeni versiyon ile ilgili çalışmalar devam etmektedir. Yazılım ve görsel acidan daha iyi bir sürüm çıkartma için calışmalarımız devam etmektedir. Süreç tamamlandığında web sitemizden ilan edilecektir.
yolbil yazılımı bir yıl ücretsiz güncelleme paketi ile satılmaktadir. Ancak hp için üretilmiş özel bir paket üründe güncelleme hakkı bulunmamaktadır. Bahsi gecen ürünlerden biridir.