Eklenme/Güncelleme Trh : 23.06.2008
Toplam Okunma : 2392
Bugün :
2
Üye No: 258 Üye Oluşu: 06.03.2007 Son Giriş: 13.08.2009 19:16:36 Nerden: ANKARA Konu : 2 Mesaj : 8
Igo myway güncelleme?
Merhaba,
IGO için bir yükseltme maili geldi: "The upgrade to Nav N Go iGO 8 is now available!We are happy to inform you that the upgrade bundle from iGO My way 2006 to the new Nav N Go iGO 8 version is now available on our support website: http://my.navngo.com " Acaba sizden aldığım IGO My Way 2006 için güncelleme var mı? Haftasonu Antalya' da idim, POI kısmından Dedeman' ı bulamadım, otel yeni açılmış sandım, ama 20 yıldır orada imiş :))) Ankara' da da bunun gibi olaylarla karşılaşıyorum, genelde çok başarılı, sizin haritanızı herkese tavsiye ediyorum, hatta "Google bile onların haritalarını kullanıyor" diyorum millete. yine de ülkemiz için sık güncellemeler şart... Bana bir tavsiyede bulunur musunuz?
Saygılarımla, Hakan
Üye No: 242 Üye Oluşu: 01.03.2007 Son Giriş: 07.04.2010 19:06:54 Nerden: İSTANBUL Konu : 0 Mesaj : 21
İgo 2006 guncelleme
İlk olarak şunu belirteyim, İgo yazılımı için 2008/04 haritasi şu an https://navngo.com//pages/global/eng/my_home sayfasından update edilebilir durumda. Web sayfasına üye olup haritanızı update etmenizi rica edeceğim mevcut haritanız eski olabilir. Bizi diğer kullanıcılara önerdiğiniz için teşekkür ederiz. Harita setlerimiz 200x/01, 200x/04, 200x/07, 200x/10 olmak uzere surekli olarak guncellemektedir. Kullanıcılarımız satın aldıkları urunun lisans anlaması hangi sartları gerektiriyor ise bu setlerden yararlanırlar. Yukarıdaki siteyi ziyaret edip lisans numaranız ile My Nav N go kısmına uye olursanız my update kısmında harita guncellemesine ulaşabilirsiniz. Ayrıca haritalar ile ilgi yaşadığınız sorunları http://www.wmservices.org/feedback/ adresine uye olup bizlere bildirebilirsiniz. Her hangi bir sorun ile karşılaşırsanız bana istanbul ofisimizde ulaşabilirisiniz. İyi çalışmalar Dilerim..
Üye No: 258 Üye Oluşu: 06.03.2007 Son Giriş: 13.08.2009 19:16:36 Nerden: ANKARA Konu : 2 Mesaj : 8
Teşekkürler
Sayın yozdemir,
Cevabınız için teşekkürler, soruyu Haziran' da sormuştum, sonradan bahsettiğiniz güncellemeyi yükledim. Şimdilik sorun yok, ama sanırım Yolbil' den daha az sıklıkla güncellenecek IGO MyWay... Güncel haritalar ve kolay adres bulma açısından bakacak olursak ne tavsiye ederdiniz? Yolbil almalı mıyım, yoksa IGO MyWay de aynı sıklıkla güncellenir mi? Şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar dilerim.
Üye No: 242 Üye Oluşu: 01.03.2007 Son Giriş: 07.04.2010 19:06:54 Nerden: İSTANBUL Konu : 0 Mesaj : 21
Yolbil-igo harita güncellemeleri
Genel Anlamda konuşacak olursak BaşarSoft tarafından hazırlanan harita güncellemeleri yılda 4 kez kullanıcılarına ulaşacak şekilde harızlanır. Bu haritalar Navigasyon pazarı ve diğer sektörlerde ki müşterilerize anlaşmalar gereği iletilmektedir. Navigasyon sektoründeki firmalar haritaları alıp compile ve test aşamalarına tabi tutarak son kullanıcıya ulaştırmaktadırlar. Ne yazık ki Bizim hazırladığımız datanın son kullanıcıya ulaşması zaman alabiliyor.
Yolbil Başarsoft tarafından üretilen bir yazılım olmasından dolayı hazırlanan data setinin Son Kullanıcın eline geçmesi diğer yazılımlardan daha hızlı olmaktadır. Olmaya da devam edecektir. Yazılımdaki arkadaşlarımız compile aşamasını daha da kısaltmak için çalışmalarına devam ekmektedir.
burada igo mu? yolbil mi? garmin mi? sygic mi ? şeklindeki bir soruya direkt olarak cevap vermek pek uygun olmayacaktır. Hepsinin içerinde harita bizim tarafımızdan üretilmektedir. Aynı zaman diliminde bizim tarafımızdan güncellemeleri yayınlanır ancak farklı firmalar olmalarından dolayı compile test sürecleri farkli işlemektedir. Amacınız harita güncellemelerine en kısa sürede ulaşmaksa yolbil diğer yazılımlara gore daha kısa surede bu isteğinize cevap verecektir.