Yolbil; Kullanıcı Forumlarına hoşgeldiniz...
 Kullanıcı Adı Şifreniz   Üye Ol | Unuttum | Aktivasyon Emaili Gelmedi
 Yolbil Ana Sayfa |  Ana Sayfa | Site Haritası | Kurallar

Harita Kapsama Alanı..  yolbil Kullanıcıları.. 

Konuyu Açan Konu    Aktif  1
offline HAKAN Eklenme/Güncelleme Trh : 23.06.2008  Toplam Okunma : 2392  Bugün : 2

toplam33giriş
Üye No: 258
Üye Oluşu:
06.03.2007
Son Giriş:
13.08.2009 19:16:36
Konu  : 2
Igo myway güncelleme?

Merhaba,
IGO için bir yükseltme maili geldi: "The upgrade to Nav N Go iGO 8 is now available!We are happy to inform you that the upgrade bundle from iGO My way 2006 to the new Nav N Go iGO 8 version is now available on our support website: http://my.navngo.com " Acaba sizden aldığım IGO My Way 2006 için güncelleme var mı? Haftasonu Antalya' da idim, POI kısmından Dedeman' ı bulamadım, otel yeni açılmış sandım, ama 20 yıldır orada imiş :))) Ankara' da da bunun gibi olaylarla karşılaşıyorum, genelde çok başarılı, sizin haritanızı herkese tavsiye ediyorum, hatta "Google bile onların haritalarını kullanıyor" diyorum millete. yine de ülkemiz için sık güncellemeler şart... Bana bir tavsiyede bulunur musunuz?
Saygılarımla, Hakan

------------------------------------------------------------------------------------------

Bu üyeye mesaj yaz

Bu konuya 4 adet cevap yazılmış
Cevaplayanlar Mesaj
offline yozdemir İd:118  Eklenme/Güncelleme Trh : 12.09.2008

toplam127giriştoplam127giriştoplam127giriştoplam127giriştoplam127giriştoplam127giriş
Üye No: 242
Üye Oluşu:
01.03.2007
Son Giriş:
07.04.2010 19:06:54
Konu  : 0
İgo 2006 guncelleme

İlk olarak şunu belirteyim, İgo yazılımı için 2008/04 haritasi şu an https://navngo.com//pages/global/eng/my_home sayfasından update edilebilir durumda. Web sayfasına üye olup haritanızı update etmenizi rica edeceğim mevcut haritanız eski olabilir. Bizi diğer kullanıcılara önerdiğiniz için teşekkür ederiz. Harita setlerimiz 200x/01, 200x/04, 200x/07, 200x/10 olmak uzere surekli olarak guncellemektedir. Kullanıcılarımız satın aldıkları urunun lisans anlaması hangi sartları gerektiriyor ise bu setlerden yararlanırlar. Yukarıdaki siteyi ziyaret edip lisans numaranız ile My Nav N go kısmına uye olursanız my update kısmında harita guncellemesine ulaşabilirsiniz. Ayrıca haritalar ile ilgi yaşadığınız sorunları http://www.wmservices.org/feedback/ adresine uye olup bizlere bildirebilirsiniz. Her hangi bir sorun ile karşılaşırsanız bana istanbul ofisimizde ulaşabilirisiniz. İyi çalışmalar Dilerim..

------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.basarsoft.com.tr Bu üyeye mesaj yaz

offline HAKAN İd:120  Eklenme/Güncelleme Trh : 12.09.2008

toplam33giriş
Üye No: 258
Üye Oluşu:
06.03.2007
Son Giriş:
13.08.2009 19:16:36
Konu  : 2
Teşekkürler

Sayın yozdemir,
Cevabınız için teşekkürler, soruyu Haziran' da sormuştum, sonradan bahsettiğiniz güncellemeyi yükledim. Şimdilik sorun yok, ama sanırım Yolbil' den daha az sıklıkla güncellenecek IGO MyWay... Güncel haritalar ve kolay adres bulma açısından bakacak olursak ne tavsiye ederdiniz? Yolbil almalı mıyım, yoksa IGO MyWay de aynı sıklıkla güncellenir mi? Şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla,
Hakan

Bu üyeye mesaj yaz

offline yozdemir İd:121  Eklenme/Güncelleme Trh : 12.09.2008

toplam127giriştoplam127giriştoplam127giriştoplam127giriştoplam127giriştoplam127giriş
Üye No: 242
Üye Oluşu:
01.03.2007
Son Giriş:
07.04.2010 19:06:54
Yolbil-igo harita güncellemeleri

Genel Anlamda konuşacak olursak BaşarSoft tarafından hazırlanan harita güncellemeleri yılda 4 kez kullanıcılarına ulaşacak şekilde harızlanır. Bu haritalar Navigasyon pazarı ve diğer sektörlerde ki müşterilerize anlaşmalar gereği iletilmektedir. Navigasyon sektoründeki firmalar haritaları alıp compile ve test aşamalarına tabi tutarak son kullanıcıya ulaştırmaktadırlar. Ne yazık ki Bizim hazırladığımız datanın son kullanıcıya ulaşması zaman alabiliyor.

Yolbil Başarsoft tarafından üretilen bir yazılım olmasından dolayı hazırlanan data setinin Son Kullanıcın eline geçmesi diğer yazılımlardan daha hızlı olmaktadır. Olmaya da devam edecektir. Yazılımdaki arkadaşlarımız compile aşamasını daha da kısaltmak için çalışmalarına devam ekmektedir.

burada igo mu? yolbil mi? garmin mi? sygic mi ? şeklindeki bir soruya direkt olarak cevap vermek pek uygun olmayacaktır. Hepsinin içerinde harita bizim tarafımızdan üretilmektedir. Aynı zaman diliminde bizim tarafımızdan güncellemeleri yayınlanır ancak farklı firmalar olmalarından dolayı compile test sürecleri farkli işlemektedir. Amacınız harita güncellemelerine en kısa sürede ulaşmaksa yolbil diğer yazılımlara gore daha kısa surede bu isteğinize cevap verecektir.

http://www.basarsoft.com.tr Bu üyeye mesaj yaz

offline aycarca İd:124  Eklenme/Güncelleme Trh : 15.12.2008

toplam0giriş
Üye No: 418
Üye Oluşu:
15.12.2008
Son Giriş:
15.12.2008 00:19:23
Yardım...

hp 914c model cihaz aldım. igo8 yukledım. program çalısıyor. ancak;

uyduyu yakalıyor aradan 3-4 sanıye gecer gecmez gps baglantısı koptu uyarısı verıyor bu konuda bana destek olursanız sevınırım..

Bu üyeye mesaj yaz

Sayfalar :
[1]

Son Konular
Son 10 Konu Ekleyen
  Yeni yolbil acil offline cakir0006
  Yurtdisinda, poı lerin arasinda, kaza tehlikeli olan bölgeler ve radar cekim yerler var offline merhaba_58
  Balikesir, edremit körfezi ve cevresi, (altinoluk, akcay, burhaniye, vs. ) offline merhaba_58
  Balikesir, edremit körfezi ve cevresi, (altinoluk, akcay, burhaniye, vs. ) offline merhaba_58
  Hangi sistemler ile "yolbıl" calisiyor? offline merhaba_58
  Rota yeniden hesaplama offline mehmetmudurnu
  Samsung i8000 de çalışır mı? offline studioworks
  Samsung i8000 de çalışır mı? offline studioworks
  Konya 3-d binalar offline larende
  Falk n seri yolbil kurulum offline huso87
Üye İstatistikleri
Online Üyeler
Online Üyemiz Yok
  Bugün kimler vardı
  En Aktif Üyeler
muhammet.altun, yozdemir, canyagar, outdoor, aker, alimkucukpehlivan, catav, BENSINBAD, entre, HAKAN, charlatan, ahmetdabanli, cempatik, admin, utkubilal, baris, erdemu, cesimo, tayfun, yalcinozt, hayal, wondermm, serdaryesilyurt, mehmet, mustafaamac, verbal, Rahmiincesu, Deniz, yavuz.ozdemir, tafitaf,
  En Yeni Üyeler
mkarabulut, halsi, UNOL, pkaya, efes0612, xmavi, hazmi, cakir0006, merhaba_58, mehmetmudurnu, studioworks, larende, nihil, ocak, 112selim55, cenkozgen, nihat, bahriyeli07, huso87, sserkans, KUlic1, blue2034, aturk, colpa, xt600, napizar, haydar31, ldincer, nightwolf11, mcanga, capir250, ccezine, Mert, rockford, brodvey,
Aktif Ziyaretçi 3 Aktif Üye 0 Üye Sayımız 231
Bugün Tekil 16 Bugün Çoğul 49 Toplam Tekil 49238 Toplam Çoğul 125190 Ip No: 38.107.191.83