Yolbil; Kullanıcı Forumlarına hoşgeldiniz...
 Kullanıcı Adı Şifreniz   Üye Ol | Unuttum | Aktivasyon Emaili Gelmedi
 Yolbil Ana Sayfa |  Ana Sayfa | Site Haritası | Kurallar

Harita Kapsama Alanı..  yolbil Kullanıcıları.. 

Konuyu Açan Konu    Aktif  1
offline yavuz.ozdemir Eklenme/Güncelleme Trh : 01.06.2007  Toplam Okunma : 1035  Bugün : 1

toplam10giriş
Üye No: 277
Üye Oluşu:
25.03.2007
Son Giriş:
24.09.2008 12:55:09
Konu  : 3
Spotniq kullan sende kazan ????

Merhabalar,

Ankara seyahatimde akşam geceyi geçirmek için askerden döndükten beri görüşmediğim arkadaşımı aradım. Gelip beni alabileceğini söyledi.
Ben cihazı test etmek istediğim için sokak ismi semt ve numara istedim

Dedem olan kişi spotniqten habersiz tabii....
DEDE - torun burası Şemdinli değil Ankara bulamazsın ben gelip alırım seni bekle sen
TORUN - ben seni gelir bulurum bulursamda 100 ytlni alırım dedim
DEDE - sen bulamayacaksın bende seni gelip almayacağım git otelde yat dedi
telefonu çok uzatmadan kapattım o anda Armada idim. Sokak ismini girdikten sonra navigasyonu ayarladım ve yola koyuldum. Ana yollar bağlantılar haricinde Çok iyi bilmediğimi belirtmek isterim. Aşağı yukarı 20 dakikada sokağı buldum. evi bulmam çok vaktimi almadı. Zili çalmamın evde yarattığı şoku kapıyı açan dedemin yüzünden okuyabiliyordum. eve girmeden 100 ytl aldım.

SPOTNİQ KAZANIYOR KAZANDIRIYOR TEŞEKKÜRLER

Not: Askerde Garmin gps kullandığım için yön bulma ve harita konusunda tecrübeliyim namımda oldukça iyiydi bölükte bana 'patika Yavuz ' derlerdi

281 . dönem Asteğmen Jandarma Asayiş Komando Bölüğü Şemdinli

COMMİNG SOON

------------------------------------------------------------------------------------------
Hiç bir mazeret başarının yerini tutamaz....

http://www.yavuzozdemir.com Bu üyeye mesaj yaz

Bu konuya 1 adet cevap yazılmış
Cevaplayanlar Mesaj
offline POSEİDON İd:123  Eklenme/Güncelleme Trh : 23.09.2008

toplam3giriş
Üye No: 403
Üye Oluşu:
23.09.2008
Son Giriş:
15.11.2008 13:53:06
Konu  : 0
Komutanım

dedeniz olan kimdi merak ettim doğrusu?Ben adnan 81/1

------------------------------------------------------------------------------------------

Bu üyeye mesaj yaz

Sayfalar :
[1]

Son Konular
Son 10 Konu Ekleyen
  Yeni yolbil acil offline cakir0006
  Yurtdisinda, poı lerin arasinda, kaza tehlikeli olan bölgeler ve radar cekim yerler var offline merhaba_58
  Balikesir, edremit körfezi ve cevresi, (altinoluk, akcay, burhaniye, vs. ) offline merhaba_58
  Balikesir, edremit körfezi ve cevresi, (altinoluk, akcay, burhaniye, vs. ) offline merhaba_58
  Hangi sistemler ile "yolbıl" calisiyor? offline merhaba_58
  Rota yeniden hesaplama offline mehmetmudurnu
  Samsung i8000 de çalışır mı? offline studioworks
  Samsung i8000 de çalışır mı? offline studioworks
  Konya 3-d binalar offline larende
  Falk n seri yolbil kurulum offline huso87
Üye İstatistikleri
Online Üyeler
Online Üyemiz Yok
  Bugün kimler vardı
  En Aktif Üyeler
muhammet.altun, yozdemir, canyagar, outdoor, aker, alimkucukpehlivan, catav, BENSINBAD, entre, HAKAN, charlatan, ahmetdabanli, cempatik, admin, utkubilal, baris, erdemu, cesimo, tayfun, yalcinozt, hayal, wondermm, serdaryesilyurt, mehmet, mustafaamac, verbal, Rahmiincesu, Deniz, yavuz.ozdemir, tafitaf,
  En Yeni Üyeler
mkarabulut, halsi, UNOL, pkaya, efes0612, xmavi, hazmi, cakir0006, merhaba_58, mehmetmudurnu, studioworks, larende, nihil, ocak, 112selim55, cenkozgen, nihat, bahriyeli07, huso87, sserkans, KUlic1, blue2034, aturk, colpa, xt600, napizar, haydar31, ldincer, nightwolf11, mcanga, capir250, ccezine, Mert, rockford, brodvey,
Aktif Ziyaretçi 4 Aktif Üye 0 Üye Sayımız 231
Bugün Tekil 3 Bugün Çoğul 3 Toplam Tekil 49177 Toplam Çoğul 125021 Ip No: 38.107.191.81